RRETH NESH

Historiku

Lorenco shpk lindi si nje biznes i vogel familjar qe ne fillimin e vitin 1991 me aktivitet tregtimin e produkteve ushqimore. Duke pare qe ritmet e rritjes se aktivitetit ishin me shume prespektive dhe me tregues mjaft te kenaqshem ekonomiko- financiare per drejtuesit e ketij biznesi, lindi nevoja e themelimit te shoqerise Lorenco shpk

Lorenco sh.p.k eshte themeluar si shoqeri me vendim gjykate te Rrethit te Durres nr.9901, dt 14/04/2008 dhe me nr. identifikimi te personit te tatueshem K31526528P

Aktiviteti kryesor i kompanise Lorenco sh.p.k ka qene tregetimi i produkteve ushqimore me shumice e pakice .
Orientim i aktivitetit ne tregetine e ushqimores , per te cilet kerkesa e tregut ka qene dhe mbetet gjithmone e madhe, sidomos per vendet ne zhvillim si  Shqiperia, ky ka qene celesi i suksesit te kompanise tone,deri ne vitin 2006 ku perfec tregetimit te produkteve ushqimore firma jone kaloje ne nje tjeter linje ne ate te prodhimit te kartopecetes,mbuleses,higjenikeve dhe bobinave .

Qe ne fillimin e aktivitetit, drejtuesit e kompanise paten nje vizion te qarte per ekonomine e tregut dhe duke shfrytezuar potencialin e tregut, persa i perket kerkeses per keto dy grupe artikujsh, arritem qe te pozicionojme kompanine nder te suksesshmet  ne zonat e vendit .

Aktualisht Lorenco shpk eshte shperndares I produkteve te letres ne supermarkete   dhe ne te gjitha njesite tregetare brenda vendit duke realizuar nje sherbime te shpejte dhe efikas dhe mbi te gjitha nje produkte ciesore per klientet tone dhe mbi te gjitha conforrm standarteve per nje jetese sa me te paster .

Qëllimi ynë kryesor është të jemi edhe gjeografikisht sa më pranë klientit, të ofrojmë pikërisht atë që ai kërkon, dhe me çmimin më të përshtatshëm, Shumë e rëndësishme për ne është edhe krijimi i lidhjeve me partnerë të rinj, për sjellë sa më pranë jush, cilesine dhe pastertine .